Even voorstellen

Techweb Creations is een merknaam van Handelsonderneming Friesland.

In 2018 zijn wij, Nanna en Tabe Bruinsma, deze onderneming gestart om handel te kunnen doen met bedrijven uit het netwerk van Tabe in Nederland, Duitsland en België.
Het begon in 2018 met het importeren van Palenrammers voor het plaatsen van afrasteringspalen voor weideafrastering voor Paarden, Koeien en Schapen.

Inmiddels verkopen we een breed assortiment agrarische producten via www.agrispecialist.nl
en Scandinavische producten via www.scandinanna.nl. 
Ook hebben we inmiddels meerdere websites gemaakt voor andere ondernemers.

Onze websites

Agrispecialist

Op Agrisprecialist verkopen wij agrarische producten voor koeien, paarden en schapen. Zowel voor veehouderij in de stal als op het land.
Waaronder: Stalinrichting van Patura, Afrastering van Patura, Pasture Mat Matrassen van Promat voor Paarden en Runderen, Vector Palenrammers, Tiger Palenrammers, Hooiruiven van Patura en nog heel veel meer.

Scandinanna
Nanna verkoopt producten via www.scandinanna.nl
Scandinanna is een jonge webwinkel, met jarenlange Scandinavië ervaring.

En van deze ervaring willen wij, Nanna en Tabe van Scandinanna, iedereen graag deelgenoot maken. Want wat is er nu leuker dan terug te denken aan en te dromen over Scandinavië… Of het nu Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken of IJsland is.

Nanna en Tabe reisden al jaren, eerst alleen en later samen, naar de verschillende landen van Scandinavië. Zowel privé als beroepshalve ; namelijk Tabe als internationaal marketingmanager en Nanna als reisagent.
En uiteindelijk  mogen we ons nu samen eigenaar van een tweede woning in Zweden noemen.

Dit biedt ons de mogelijkheid om regelmatig leuke en originele herinneringen in te kopen en mee te nemen naar Nederland en te delen met alle Scandinaviëliefhebbers.

De Scandinavië-herinneringen bieden we over het algemeen in kleine oplages aan. Soms kunnen we  ze nabestellen, soms niet… Het is meestal nu of nooit!

We bieden alleen artikelen aan waar we zelf achter staan en waar wij zelf ook blij van worden!!

Zeer regelmatig komen er nieuwe artikelen bij.

En wat betreft de naam van onze webshop: Scandinavië + Nanna = Scandinanna!

Ervaring

Tabe heeft vanaf zijn jeugd al een passie gehad voor computers en techniek. Hier hoort natuurlijk het zelf bouwen van computers bij, maar ook bijvoorbeeld het smart maken van zijn huis. # I love gadgets 🙂

Gecombineerd met zijn ervaring in Internationale Marketing & Verkoop, Product Management, Begeleiding van fusieprocessen, Procesoptimalisatie en Nen Iso Kwaliteitsborgingssystemen is hij de ideale gesprekspartner voor het opzetten van websites. 

Nanna komt uit de reiswereld en heeft veel internationale commerciële ervaring. 

Karaktereigenschappen:
Wat Nanna typeert zijn haar skills in organiseren en haar commerciële inzicht.
Ook Tabe is goed commercieel onderlegd, is extrovert en overziet het geheel.

Nanna en Tabe zijn mensenmensen en echte verbinders. 
“Wij bouwen aan relaties!”

Het maken van websites

Wij maken websites voor grote en kleine bedrijven. Voor beginnende ondernemers en voor ervaren ondernemers.

Het maken van websites is bij ons teamwork.
De voorbereiding begint met het uitwerken van een plan op basis van de wensen en behoeften van u als klant.

We besteden veel tijd en zorg aan de voorbereiding, want we willen het goed doen. Ook willen we de klant zoveel mogelijk werk uit handen nemen, want wij weten dat tijd ook bij u een uitdaging is.

Met de technische kennis van Tabe en de contentvaardigheden van Nanna bouwen we vervolgens mooie en goedwerkende websites.